Tiny house design concept is taken up by this Mrs Fan’s plugin house. The plugin house is designed as an extension of the old courtyard house of Mrs Fan family. She decided to move back to the old courtyard house as she loves the surroundings of Beijing’s hutong neighborhoods ( Guangcai Hutong ) instead of walk up apartment where she used to live.

This plugin home has made it possible for Mrs Fan wish. The house is custom built and painted white in both exterior and interior. The design allows natural light to fill the whole house making the space seems larger. This is great because Mrs Fan is claustrophobic.

It even comes with a composting toilet thus allowing full bathroom facilities in the plugin house. This is an added luxury as most residence there had to depend on public washroom facilities.

The video below gives a quick tour of the house with Mrs Fan being interviewed.